Kako da vam kosa stvarno brže naraste?

beautiful hair

 

I najčešće pitanje na koje nailazimo u vezi kose je: Znate li nešto od čega kosa STVARNO brže raste?

Pitanje svih pitanja, a mi naravno imamo odgovor.

Probale smo skupe preparate koje smo prestajale da koristimo napola, što zbog finansija, što zbog činjenica da nismo vidjele pomak nabolje.

Mutile smo jaja, pantenol, kokos, ma sve što u hranu ide, išlo je i u kosu. Ali postoji jedna stvar koja nam je pomogla, a nije zahtjevala ni mnogo ulaganja – a ni da na kosu stavljamo hemiju koja može imati drugu nuspojavu.

Nedavno se na našem tržištu pojavila kozmetika pod imenom Gloria. Šansu smo joj dale jer se kampanja konstantno poziva na prefiks „prirodna“, cijena šampona je 15 KM i odgovor je morao biti da.

Sastav kaže sljedeće: Jedinstvena prirodna receptura nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E, te eteričnog ulja ružmarina. Možda ćete nam vjerovati, možda ne, ali nakon drugog pranja ugledale smo one nove, bejbi dlake.

Koliko često? Pranje bar dva puta sedmično.

I nisu samo nove vlasi fora, već i nježnost kose. Potvrđeno čak i na baš tankoj kosi.

Izvor: Lola magazin

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran