Prirodni serum za jačanje kose

 Serum za mekoću i sjaj kose

 

Često se javljaju novi trendovi u njezi kose, no jedan koji se zadržao dugi niz godina je svakako serum. Sigurni smo da ga gotovo svi imaju u toaletu, a kako i zašto se on koristi saznajte u nastavku!

Zašto volimo kosu njegovati serumom?

Svi volimo baby hair i vidjeti nove dlačice koje su izrasle, ali one često imaju naviku da strše te pruže kosi frizzy izgled. Upravo tada, umjesto da posegnemo za agresivnim lakom/gelom za kosu potrebno je spas potražiti u prirodnom serumu za kosu koji će je učiniti savršeno zaglađenom uz svega par kapljica.

Serum ima moć da dubinski nahrani suhu i oštećenu kosu koja je izgubila svoje prirodne masnoće, ali i da zaštiti dlaku od vlage u zraku koja nam često pokvari frizuru.

Potrebno je odabrati serum s kombinacijom ulja koja u isto vrijeme štite i hrane dlaku, čineći krutu kosu svilenkasto mekanom na dodir.

Gloria serum za kosu sadrži idealnu mješavinu ulja brokule, argana, makadamije, marelice i ružmarina te murmuru maslac koji zajedno jačaju baš svaku vlas, duboko prodiru u kosu i garantiraju dugotrajne rezultate.

Ono što je specifično za Gloria serum za kosu jeste da jača samu strukturu kose iznutra, dok istovremeno zatvara oštećene i ispucale vrhove izvana.

Ovaj prirodni serum za jačanje kose sadrži pomno birana hladno prešana ulja, koja su upravo procesom hladnog prešanja zadržala sve svoje nutritivne vrijednosti i miris kako bi vašoj kosi pružila najbolje izdanje od korijena do vrhova.

Kako se koristi serum za kosu?

Serum se može koristiti prije pranja kose kao pakung. Potrebno ga je ravnomjerno rasporediti na suhu kosu i tjeme, ostavite da djeluje 20 minuta i potom pristupiti redovnom pranju kose.

Drugi način je da ga koristiti kao luksuzni tretman pomiješan s Gloria 2u1 regeneratorom i maskom za kosu, koji će intenzivno nahraniti dlaku i pružiti vam najbolje rezultate njege.

Treći način je da ga upotrijebite kao njegujuće ulje prije ili nakon stiliziranje kose kao šlag na kraju za jednostavnije oblikovanje frizura. Dovoljan je jedan potisak na dlan, a zatim proći kroz kosu dlanovima bez stiskanja za svilenkastu mekoću i luksuzan sjaj dlake.

Praktična pumpica omogućava vam jednostavno doziranje i korištenje, a ambalaža je pogodna i za reciklažu te je možete dati novu namjenu. Potražite ga u dm i cm poslovnicama te bolje oprmljenim ljekarnama širom BiH ili na web shopu - www.prirodna.com

 

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran