Ljetni favorit koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici - Gloria SPF 50!

Znajući koliko je važno zaštiti se od sunca jer koža pamti svaku zraku i zračenja te spriječiti kožna oboljenja kreirali smo nove kreme za zaštitu i održavanje kože u dobrom stanju s visokim zaštitnim faktorom 50 koji će vam pružiti dugotrajnu zaštitu od sunca i odgovarati svakom tipu kože čak i najosjetljivijem te potrebama istog.

Gloria SPF 50 (50 ml) krema za lice za normalnu do suhu kožu ima kremastu teksturu koja se lako upija i stvara zaštitni sloj na površini kože, Gloria SPF 50 (50 ml) krema za lice za mješovitu do masnu kožu ima i završni matte efekt za sprječavanje masnog sjaja uslijed velikih vrućina i znojenja.

Štite od širokog spektra UVA i UVB zračenja, a nanose se neposredno prije izlaganja suncu u količini od dužine 2 prsta kako UV zrake ne bi mogle dospjeti između molekula minerala. Prirodni sastojci ovih krema pružaju nekomedogenu formulu koja ne začepljuje pore. Bogata formula sadrži i hijaluronsku kiselinu zaduženu za hidrataciju koja je prijeko potreban našoj koži lica tijekom najtoplijih ljetnih dana.

Što su UVA i UVB zračenja?

UVA (Ultra violet aging) zrake su zaslužne za uranjeno starenje kože koje rezultira gubitkom tonusa, te pojavom bora, linija, mrlja i pjega, dok su UVB (Ultra violet burning) zrake glavni krivci za kožne opekotine, iritacije i oboljenja.

Koja je razlika između mineralnog i kemijskog SPF-a?

Prirodnom zaštitnom faktoru koji potječe od hladno prešanih ulja čileanskog lješnjaka i maline pridružili smo mineralni SPF od cink oksida.

Ova biljna ulja imaju protuupalna svojstva, te su veoma pogodna za kožu sklonu iritacijama, osipima i ekcemima.

Mineralni SPF je zdraviji od kemijskog jer štetni sastojci kemijskog SPF-a mogu upiti UV zrake i ući u krvotok. Mineralni SPF kreira barijeru na površini kože i odbija UV zrake, no u dodiru sa suncem se razlaže te ga je potrebno ponovo aplicirati svaka 2 do 3 sata.

Mineralna zaštita sadrži prave mineralne sastojke koji reflektiraju sunčeve zrake poput zrcala, štiteći tako kožu izloženu suncu.

Mineralni su blokatori UV zraka snažniji od kemijskih i pružaju dugotrajniju zaštitu. Fizička barijera ne propušta štetno zračenja i sunce je ne može lako oštetiti.

Cinkov oksid svojim prirodnim svojstvima osigurava najpouzdaniju zaštitu, a ne nosi štetne posljedice za kožu.

Mineralna zaštita ima trenutnu učinkovitost zbog koje nema potrebe za čekanjem između nanošenja i odlaska na sunce. Na direktnom suncu njihova je zaštita dugotrajnija od one koju pružaju proizvodi s kemijskim SPF-om.

Odgovara osjetljivoj koži jer ne uzrokuju peckanje očiju, iritacije kože, oduševit će i osobe s kožnim oboljenjima kao što je rozaceja jer mineralna zaštita odbija toplinu sunca koja izaziva crvenilo. Ne začepljuje pore pa će odlično odgovarati i problematičnoj koži sklonoj aknama.

Kemijski SPF-ovi su često laganiji na koži i ne ostavljaju trag, no potrebno ih je nanijeti 30 minuta prije izlaganja suncu i mogu biti iritativni jer upijaju UV zrake pa se zbog toga više preporučuje korištenje mineralnih SPF-ova.

Gloria SPF 50 kreme za lice

Ove kreme za zaštitu od sunca ne ostavljaju bijele tragove, a kožu ostavljaju hidriranom i zaštićenom.

Prilagođene su svakodnevnom korištenju i idealna su podloga za make-up.

Koliko su prirodni i provjereni sastojci govori i činjenica da su dermatološki testirani, sadrže Halal certifikat te su sigurni za djecu, trudnice i dojilje.

Prilikom kreiranja mislili smo na vas i okoliš zbog čega su bočice ovih čudotvornih krema ne samo jednostavne za korištenje nego i pogodne za recikliranje.

Koje sve benefite vam nudi Gloria SPF 50?

Gloria kreme za lice SPF 50 će spriječiti efekt fotostarenja točnije zaštiti vaše lice od ranih znakova starenja i štetnih utjecaja vanjskih faktora kojima je koža lica izložena tijekom sunčanih dana.

SPF kreme pružaju osim vrhunske zaštite od UVA i UVB zračenja i adekvatnu njegu baš kakvu vaša koža zaslužuje.

Ove SPF 50 kreme postat će vaš ljetni favorit i ključni proizvod svake kozmetičke torbice jer osim zaštite pružaju i hidrataciju te anti-age efekt.

Zaustavit će pojavu nepravilnosti na licu kao što su hiperpigmentacijske mrlje, isušivanje te bore. Što više poželjeti od kreme koja pruža toliko benefita?

Svaki dan je SPF potreban!

Pitate se zašto je važno koristiti SPF svaki dan? Sunce na našu kožu ne djeluje samo kada je sunčano, nego i kada je vrijeme vani oblačno pa čak i kišovito.

Ono što je jako važno istaknuti je da nas UVA zrake mogu pronaći i u zatvorenom jer prodiru kroz prozorska stakla te je potrebno misliti na zaštitu i kada smo u ostakljenim prostorijama u blizini prozora ili automobilu. SPF nanosite svakodnevno nakon tonika i seruma, a prije šminke.

Ne zaboravite na vrat i dekolte, potrebno je namazati sve dijelove tijela koji nisu prekriveni odjećom zbog čega SPF kremu za lice koristimo usporedo sa SPF kremom ili losionom za tijelo.

Svakako preporučujemo da izbjegavate direktno izlaganje suncu od 10 do 16 sati te da pronađete hladovinu i nosite zaštitne dodatke kao što su naočale i šeširi. Jer sunce je zabavno samo kada je sigurno!

Kako očistiti lice od SPF-a?

Budući da mineralni SPF stvara fizičku barijeru na površini kože nije dovoljno samo ispiranje vodom kako bi se skinuli ostatci zaštitne kreme.

Kao i kod svih SPF proizvoda potrebno je uraditi duplu metodu čišćenja - double cleansing koja zahtjeva dva čistača za savršeno čistu kožu.

Prvi čistač je na bazi ulja, a kao čistač na bazi ulja možete odabrati Gloria uljni balzam. Zatim slijedi čistač na bazi vode gdje koristimo Gloria hidratantnu pjenu za čišćenje lica.

Rutinu možete nastaviti s Gloria tonikom koji uspostavlja ravnotežu pH vrijednosti kože i priprema kožu za daljnje korake njege.

Vašeg novog najboljeg prijatelja koji vas svakodnevno štiti od štetnih utjecaja potražite u dm i cm prodavnicama, bolje opremljenim ljekarnama ili putem našeg web shopa www.prirodna.com 

 

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran