KAKO BRINUTI O SVOJOJ KOŽI U ZIMSKIM MJESECIMA?

Koža zimi gubi svoju elastičnost i podložna je isušivanju. Dehidrirana koža može stvarati brojne neugodnosti, a to se može ispraviti pravilnom njegom.

Stigla nam je zima, a osim hladnog i suhog zraka u kućama i stanovima gdje se grije, zrak na otvorenom ima nizak postotak vlage zbog jako niskih temperatura. U užurbanom ritmu svakodnevice, njega kože zimi nerijetko pada u drugi plan.

Upravo zbog velikih razlika u temperaturi zraka, vaša koža gubi svoju elastičnost. Žlijezde lojnice su manje aktivne nego ljeti, a koža je tako podložnija isušivanju. Kako bi vaša koža u svakom trenutku bila lijepa i njegovana, pravilna njega je neophodna. Ta pravilna njega čuvat će vaše lice i kožu od dehidracije i isušivanja. Uz to pravilnom njegom čuvate kožu od svih štetnih vanjskih utjecaja. 

Dehidrirana koža može stvarati brojne neugodnosti, a to se stanje može ispraviti pravilnom njegom. Kreme koje su bazirane na 100% prirodnim sastojcima dubinski prodiru kroz sve slojeve vaše kože, na taj je način obnavljaju i hidratiziraju. 

Gloria

 

Donosimo vam nekoliko rješenja za vašu kožu tijekom hladnih zimskih mjeseci:

Dnevna krema od smilja

Dnevna krema od smilja bogato će nahraniti vašu kožu i zaštitit će je od vanjskih oštećenja te će ju učiniti mekom i svilenom. Krema je bijele boje i vrlo ugodnog mirisa. 

Ova dermatološki testirana krema za lice sadrži 100 % prirodne i organske sastojke visoke kvalitete koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje i izgled kože. Dnevna krema od smilja formulirana je bez dodataka parabena, aditiva, konzervansa, aluminija i drugih štetnih sastojaka te ne izaziva kontraindikacije.

 

Gloria

 

 

Nakon što zaštitite kožu tijekom dana, za pravilnu noćnu njegu pobrinut će se Noćna krema od smilja. Noćna krema od smilja ima učinkovit anti-age učinak, dubinski hrani kožu i potiče njenu regeneraciju, smanjuje oštećenja i nepravilnosti, a koži vraća prirodan tonus.

Ova prirodna krema za lice bogate je teksture, lako se nanosi i upija. Intenzivno hidratizira kožu i ostavlja gladak, svilenkast i ugodan osjećaj na koži.

 

Gloria

 

Pravi saveznik vašoj koži će biti i Zlatni serum od smilja jer on koži vraća potrebnu hidrataciju i njegu te joj pomaže u tome da izgleda ljepše, zdravije i mladoliko. 

Zahvaljujući sedam vrsta bogatih hladno prešanih biljnih, nerafiniranih ulja i eteričnom ulju smilja, lavande i ružinog drveta, Zlatni serum smilje djelotvorno djeluje na različite kožne nepravilnosti i bore. Uz to sprječava prijevremeno starenje kože uzrokovano vanjskim oštećenjima i nepravilnom njegom.

 

Gloria

 

Ruke su nam uvijek suhe tijekom zimskih mjeseci, a Hidratantna krema za ruke pobrinut će se i za to. Krema dubinski prodire u kožu i na taj je način štiti od vanjskih utjecaja. 

Ponudu prirodnih proizvoda za hidrataciju vaše kože tijekom zimskih mjeseci pogledajte ovdje

 

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran