Najbolja ideja za poklon iz prirode

gloria natural cosmetics

 

Kako se približava kraj godine, tako se umnožavaju i vaše poslovne obaveze, a životni tempo ubrzava, jer želite da uspješno okončate “staru“ godinu i čiste savjesti, ali i čistih računa, dočekate Novu. U toj vječnoj trci s vremenom, lako se može dogoditi, i nažalost često se događa, da zaboravite kupiti poklone rodbini, prijateljima i drugim najmilijim osobama. Većina vas se odjednom nađe u “last-minute” kupovini, koja obično završi tako da na brzinu kupite nešto što niste ni željeli, reda radi, tek da se ispoštuje običaj. A zaista ste željeli svojim najmilijima kupiti nešto posebno, nešto potpuno ekskluzivno, luksuzno i jedinstveno, nešto što će ih mnogo obradovati, a u isto vrijeme biti vrlo korisno. Nešto čime biste im poručili da ih volite i da su oni za vas posebni.

Poštujući vaše vrijeme, a dobro znajući da dragim osobama želite pokloniti samo najljepše od najljepšeg, Prirodna kozmetika Gloria se pobrinula da pripremi novogodišnji “paketić”, u koji je upakovala posebne, ekskluzivne, luksuzne i jedinstvene proizvode, kojima će se vaši najmiliji silno obradovati, a koji će, u isto vrijeme, biti i jako korisni. Dakle, sve ono što želite i što ste uvijek željeli, ali jednostavno niste imali vremena da to organizujete kako treba. Osim toga, ovaj dar ima i jednu veliku dodatnu vrijednost – on je potpuno prirodan, zdrav i blagotvoran.

U posebnom, prazničnom pakovanju, nalaze se Gloria bestseller proizvodi: Zlatni serum, te mini set Dnevne, Noćne, Hijaluronske kreme, kao i Piling za lice. Dakle, imate priliku voljenim osobama doslovno pozlatiti novogodišnje praznike, tako što ćete im uručiti poklon koji je u sebi sačuvao svu svježinu, raskoš i čaroliju zlatnih polja smilja. Da, čaroliju. Jer ono što se nalazi u Gloria bočicama i kutijicama je zaista čarobno, baš kao što su čarobni i novogodišnji praznici. Sva raskoš, ljepota, zdravlje i miris prirode “uhvaćeni“ su u nekoliko kutijica i bočica. Sastojci, ali i “čarobna formula“ kojom su odabrani i pomiješani, garantuju najbolju i najbogatiju njegu lica. A šta ljepše pokloniti voljenim osobama od ljepote i zdravlja?

Ne čekajte posljednji čas. Gloria Novogodišnji poklon set vas već sada čeka na policama obližnje apoteke, cm, ili dm marketa, a možete ga, kroz sigurnu online kupovinu, naručiti i na web stranici www.prirodna.com.

I ne zaboravite voljenim osobama reći koliko ih volite i koliko su one za vas posebne. Ljubav je, ipak, neprevaziđen dar.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran