Prirodna kozmetika Gloria: Bestseller koji pomaže ženama širom regije

girl holding natural cosmetics

 

Većina ljudi svaki dan izgubi 50 do 100 vlasi kose, a prilikom pranja kose taj broj može porasti i do 250. To je potpuno normalno i to ne treba da vas brine.

Problem nastaje ako se kosa ne obnavlja, pa više vlasi gubimo nego što novih raste. To je jasan znak gubljenja, odnosno opadanja kose.

Ovo je naročito frustrirajuće za žene, jer još uvijek vlada i vjerovatno će uvijek vladati tradicionalno shvatanje da je kosa jedan od simbola ženske ljepote. Međutim, ovdje nije riječ samo ljepoti, nego, još važnije, o zdravlju. Opadanje kose jasno ukazuje na neki nedostatak, zbog kojeg kosa ne dobija sve što joj je potrebno za normalan rast.

Zamislite kosu kao biljke u vrtu. Njihov rast je direktni rezultat onog što se događa pod zemljom. Dakle, baš kao i biljkama u vrtu i vašoj kosi je potrebna odgovarajuća hrana, “humus“ koji će u sebi imati sve sastojke koji su vašoj kosi potrebni za normalan i zdrav rast. Upravo takvi hranjivi sastojci se nalaze u Šamponu za rast kose Prirodne kozmetike Gloria, a ubrani su u mirisnim vrtovima i na zlatnim poljima Hercegovine. Najzdraviji i najblagotvorniji plodovi prirode su svi stali u jedinstvenu recepturu ovog posebnog šampona, čija djelotvornost je i klinički dokazana. Na bazi je koprive, pomiješane s hladno prešanim uljima argana, makadamije, ricinusa, vitamina E, te eteričnog ulja ružmarina. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka, u pažljivo i stručno određenim omjerima, potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova. Šampon je prilagođen svim tipovima vlasišta, a prve rezultate ćete primijetiti već nakon nekoliko korištenja.

Uzroci gubljenja kose su najrazličitiji: genetski, medicinski, hormonalne promjene, korištenje određenih lijekova ili dodataka prehrani, stres, pa čak i određeni frizerski tretmani. Šta god bio uzrok, opadanje kose može predstavljati vrlo naporan izazov, koji se obavezno odražava na fizičko, psihičko i emotivno stanje osobe koja kroz njega prolazi. To je naravno bio alarm za stručni tim Prirodne kozmetike Gloria. U želji da riješe problem, Gloria stručni tim je vrlo ozbiljno i studiozno pristupio ovom zadatkuu, te kreirao potpuno prirodan, blagotvoran i izuzetno učinkovit Šampon za rast kose. Njegovu efikasnost potvrdili su brojni korisnici širom naše regije.

Zahvaljujući ovom jedinstvenom proizvodu, kosa dokazano manje opada, postaje jača i lepršavija. Nakon redovne upotrebe, postepeno će doći i do formiranja novih, mladih vlasi, a vama će jedini zadatak biti da se naviknete na svoju novu, zdravu i bujnu kosu. Šampon možete kpronaći u najbližoj apoteci, cm, ili dm marketu, a možete ga, kroz sigurnu online kupovinu, naručiti i na web stranici www.prirodna.com.

Izvor: Klix.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran