Decembar je prilika i da ukrasimo sami sebe, iznutra

girl looking in a mirror

 

Decembar je vrijeme praznika i odlična prilika da bar malo uljepšamo našu svakodnevicu, s malo truda, dobre volje i nekoliko mašnica, kuglica i drugih ukrasa, koji, iako su maleni i skromni, tako mnogo znače.

Obavezno se tu nađe i neka zlatna trakica ili zvijezda, koju najčešće dodamo na kraju, kao šlag na tortu, kao da podsvjesno želimo da pozlatimo i okrunimo godinu koja je iza nas.

Kad dodamo tu zlatnu krunu, godina se čini ljepšom i sjećamo se samo sretnih trenutaka.

Isto tako, decembar je prilika i da ukrasimo sami sebe, iznutra, da sve loše trenutke ostavimo u prošlosti i da svoje misli i nade okrenemo boljoj i ljepšoj budućnosti. To ćemo lako učiniti.

Dovoljno je da se samo malo posvetimo sebi, da i svom životu dodamo poneku mašnicu, kuglicu, ili neki drugi ukras – poneki novi odjevni predmet, poneki potez maskarom ili ružem, nekoliko osmijeha i još samo nešto, vrlo vrlo važno… Zlatnu krunu.

“Kako pronaći zlatnu krunu?“, pitate se. Odgovor je vrlo jednostavan: u ogledalu, a uz malu pomoć Zlatne kolekcije Prirodne kozmetike Gloria.

Kako? Ovako: Dnevna, Noćna i Hijaluronska krema, Zlatni serum i Piling za lice će doslovno “pozlatiti“ vašu kožu i omogućiti i njoj i vama da zaboravite sve loše trenutke i da svježe, lijepe i nasmijane dočekate novu godinu i nove životne izazove.

Zlatno smilje, pa još zlatnog smilja, mirisna marelica, pa malo avokada, a zatim argan, makadamija, noćurak, koštice grožđa, suncokret, lavanda, palmarosa… to su sastojci Gloria Zlatne kolekcije koji će vašu kožu očistiti, nahraniti, osvježiti, hidratizirati i doslovno ozdraviti, a na lice izmamiti iskreni osmijeh, svečan, praznični.

Dnevna krema će kožu učiniti mekanom i svilenom, a lice dubinski nahraniti, Noćna kremaće vas štititi i dok spavate, Hijaluronska krema će biti neumoljiva prema borama, a Piling za lice, nježno ali odlučno, s vašeg će lica ukloniti sve nečistoće.

I na kraju, kao kruna svih kruna, dolazi Zlatni serum, koji je najučinkovitiji eliksir mladosti kojeg ćete ikad pronaći.

To će biti vaša zlatna kruna, zbog koje ćete se pogledati u ogledalu i reći: “Puštam sve… Nek’ se čuje i moj glas!“

Pored toplih emocija, decembar je donio i hladne dane, ali vi ste sigurno pripremile i neku toplu, fensi, odjevnu kombinaciju. Lijepo se zamotajte i prošetajte do obližnje apoteke, cm, ili dm marketa, jer vas tamo čeka vaša zlatna kruna – Zlatna kolekcija Prirodne kozmetike Gloria.

Ukoliko vam se ipak ne izlazi iz toplog zagrljaja vaše mekane dekice, Zlatnu kolekciju, kao i druge Gloria proizvode, možete, kroz sigurnu online kupovinu, naručiti i na web stranici www.prirodna.com.

Izvor: Lola magazin

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran