Što vam priroda pruža, a frizer ne može?

gloria natural cosmetics

 

Naše frizerke su toliko vješte sa svojim makazama, aparatima i preparatima, da ih često doživljavamo kao neke super junakinje.

One to, zaista, na neki način i jesu, jer su u stanju napraviti čuda s našom kosom i donijeti nam osmijeh na lice, čak i na tmuran, kišovit dan.

Zato im vjerujemo i vrlo rijetko se odlučujemo na kućne frizerske poduhvate tipa “sama svoj majstor“. Čak i kad se odlučimo za takvo nešto, najčešće ti poduhvati završe tako što trčimo frizerki da popravi učinjeno. Međutim, postoji nešto što ni vaše super-frizerke ne mogu, a vi možete – učiniti da vaša kosa ubrzano raste. Ne, nije u pitanju nikakva šala, niti čarolija… Pa dobro, možda u tome ima malo čarolije, ali iz magičnog štapića Majke Prirode. U svakom slučaju, nije u pitanju mit ili “narodno vjerovanje“, nego klinički dokazana formula, ugrađena u recepturu jednog vrlo posebnog i vrlo blagotvornog i djelotvornog proizvoda, a to je Šampon za rast kose.

Ovaj bestseller Prirodne kozmetike Gloria već uveliko pomaže ženama širom regije, a nedavno je dobio i zvaničnu potvrdu za svoju učinkovitost. Idealno je rješenje ukoliko imate problem sa rijetkom i slabašnom kosom, koja je pritom sklona i opadanju. Ova jedinstvena prirodna receptura, s koprivom kao glavnim sastojkom, nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E te eteričnog ulja ružmarina. Kombinacija sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova. Prilagođen je svim tipovima vlasišta, a rezultate ćete primijetiti već nakon nekoliko korištenja. Kosa će manje opadati, bit će jača i lepršavija. Nakon redovne upotrebe, postepeno će doći i do formiranja novih, mladih vlasi, a vi ćete imati samo jedan zadatak, a to je da se naviknete na svoju novu, zdravu i prirodno bujnu kosu.

Opadanje kose je problem s kojim se suočavaju mnoge žene i muškarci, mladi i stari, bez naročitog upozorenja. Ponekad za to ima poznat razlog, kao npr. hormonalni disbalans ili genetika, pa je na neki način lakše prihvatiti situaciju. Međutim, u slučajevima kad ne postoji još uvijek jasno objašnjenje, opadanje kose zaista može izazvati mnoštvo frustracija, što je prirodno. Baš zato što je problem prirodan, njemu treba i prirodno rješenje i baš zato smo u Prirodnoj kozmetici Gloria potražili i pronašli spas.

Dakle, postoji Šampon za rast kose! Ne sanjate, vi i vaša frizerka možete odahnuti. Možete ga pronaći na policama obližnje apoteke, cm, ili dm marketa. Možete ga, kroz sigurnu online kupovinu, naručiti i na web stranici prirodna.com. Možete ga koristiti same, a možete ga preporučiti i svojoj frizerki, pa tako spasiti još nekoliko lijepih glava.

Izvor: Bonjour.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran