Najpopularniji beauty sastojak koji ne izlazi iz mode

girl holding natural cosmetics

 

Baš kao i u ormaru, u našoj skincare rutini postoje određeni klasici koji se brinu o zdravlju kože, daju joj potrebnu hidrataciju i štite od vanjskih utjecaja. Na listi skincare sastojaka koji imaju podužu listu obožavatelja, ali i pronalaze svoje mjesto u ormariću svake beauty entuzijastice, upravo je hijaluronska kiselina.

Hijaluronska kiselina godinama je već omiljeni sastojak u proizvodima za njegu kože. Možemo je pronaći u linijama gotovo svih brendova preparativne kozmetike, a najčešće se koristi u anti-age proizvodima, proizvodima za obnavljanje kože i vraćanje prirodnog volumena, te serumima za njegu i hidrataciju. Neovisno o tome imate li osjetljivu, zrelu kožu ili akne, duboka hidratacija je neophodna za zategnut izgled kože, kao i svježinu, ali i blistavost tena.

Hijaluronska kiselina prirodni je polisaharid, odnosno ugljikohidrat, koji se nalazi u koži, a zaslužna je za mladoliki izgled i njenu čvrstoću. Glavni zadatak je zadržavanje i vezivanje vode, a upravo to svojstvo učinilo ju je nezaobilaznim sastojkom u kremama i serumima. Svaka molekula ove dragocjene kiseline može na sebe vezati hiljadu puta svoje težine u vodi, što osigurava dubinsku hidrataciju kože. Osim hidratacije, zaslužna je i za transport nutrijenata u koži, ali i kao obrana od mehaničkih i kemijskih oštećenja. Kao dodatna podrška prirodnom sastavu stanica naše kože, hijaluronska krema nudi dubinsku njegu i zaglađivanje bora.

Iako riječ kiselina mnoge odbije na prvu jer misle da su sastojci krema ili seruma koje je sadrže puni opasnih sastojaka, Prirodna kozmetika Gloria je, uz svoju bogatu ponudu prirodnih proizvoda za njegu kože, pripremila i ovaj neizostavni dio brige o koži lica. Gloria Hijaluronska krema je blage teksture, a sadrži i smilje, noćurak, marelicu te vitamin E koji utječu na elastičnost kože. Svojim djelovanjem usporava gubitak kolagena, ostavljajući kožu elastičnom i izuzetno hidratiziranom. Hijaluronska krema je pogodna za sve tipove kože, a posebno za suhu i zrelu kožu. Ova krema blagog mirisa postat će važan korak u vašim večernjim ritualima njege, koji uz blagodati za kožu, mogu imati i veliki psihološki utjecaj – opustiti vas i stvoriti osjećaj da uistinu imate sve pod kontrolom kada je u pitanju blistav izgled kože.

Glorijin izvor vječne mladosti u vidu Hijaluronske kreme je dostupan u svim obližnjim apotekama, kao i na policama cm i dm marketa. A ukoliko vam loše vrijeme vani ili bindžanje na Netflixu daju razlog više da ostanete u toplini svoga doma, dovoljno je samo da na pregledniku svog računara ukucate: Prirodna kozmetika Gloria i vašoj koži pružite najbolje iz prirode.

Izvor: Fbl.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran