Proizvodi koji liječe sve nepravilnosti kože, od akni do bora

girl holding natural cosmetics

 

U jedinstvenoj recepturi proizvoda Zlatne kolekcije smilju je pridruženo još mnogo ljekovitih biljaka, koje zajedno sa njim čine jedan iznimno efikasan eliksir za zdravu kožu, koji se s punim pravom naziva i „izvor vječne mladosti“.

Zbog sve većeg interesa korisnika za prirodnim rješenjima kad je u pitanju njega kože, čak i veliki trgovački lanci na svoje police uvrštavaju organske, potpuno prirodne proizvode. Rezultat je to pravog procvata prirodne kozmetike, koji se događa u posljednje vrijeme. Prirodna kozmetika svoj uspon i uspjeh može zahvaliti sve većoj informiranosti svojih korisnika, te sve većem broju znanstvenih studija koje potvrđuju njenu učinkovitost.

Ovaj trend je natjerao i vodeće svjetske brandove da mijenjaju svoju poslovnu strategiju i način proizvodnje, te da tako odgovore na izazov koji je novo doba postavilo pred njih. Budući da živimo u eri u kojoj su dostupne sve informacije iz svih krajeva svijeta, za očekivati je da se trend rasta popularnosti prirodne kozmetike nastavi.

Glavni cilj korisnika kozmetike postali su zdravlje i dugovječnost. Sve što nije nije u skladu s tim, informirani korisnici odbacuju, a sve što im pomaže u ostvarenju cilja oni su spremni prigrliti i preporučiti i drugima. Zbog toga je postalo vrlo važno kreirati pouzdan proizvod. Kvaliteta, učinkovitost i prirodna izrada proizvoda postali su važniji od bilo kakve reklamne kampanje. Samo brandovi koji to shvataju danas mogu zadobiti povjerenje i lojalnost novih, osviještenih kupaca. Jedan takav brand počeo se posebno izdvajati na policama BIPA trgovina u našoj državi, pa je sve više korisnika koji za njegu svoje kože biraju Prirodnu kozmetiku Gloria i Zlatnu kolekciju kao svoj prvi izbor.

Do Gloria Zlatne kolekcije možete vrlo lako doći, ukoliko na internetu potražite lokaciju www.prirodna.com/hr. Tamo ćete, između ostalih, pronaći Zlatni serum, Dnevnu kremu, Noćnu kremu, Hijaluronsku kremu i Piling za lice. Zlatni serum namijenjen je ekstra luksuznoj njezi lica, brzo se upija u kožu i čini je mekanom i glatkom. Dnevna krema dubinski hrani kožu u epidermalnim slojevima i čini je mekanom, svilenom i glatkom. Dok vi spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme bdiju, dubinski hraneći kožu lica, blagotvorno djelujući na bore. Hijaluronska krema je također neumoljiva prema borama i učinkovito usporava gubitak kolagena. Piling za lice, kao najbolja potpora kremama i serumu, čisti vaše lice, uklanjajući nakupljene mrtve stanice kože i sve površinske nečistoće.

Svi nabrojani proizvodi bazirani su na ekstraktu smilja, što već, samo po sebi, dovoljno govori o njihovom ljekovitom učinku, naročito ako znamo da je latinski naziv za smilje – immortelle, što u slobodnom prevodu znači besmrtnost. Njegovu vrijednost dobro su znali i stari Grci, pa je u jednom od drevnih mitova kruna na Apolonovoj glavi napravljena upravo od smilja. Nego, ostavimo mitove po strani.

Činjenica je da ekstrakt smilja koji se nalazi u proizvodima Gloria Zlatne kolekcije ima nevjerojatna svojstva. Esencijalna ulja dobivena od ovog cvijeta sadrže molekule koje potiču prirodnu sposobnost naše kože da se bori protiv svih štetnih utjecaja i znakova starenja, ali također pomažu koži i u procesu liječenja raznih problema, uključujući akne i ožiljke. U jedinstvenoj recepturi proizvoda Zlatne kolekcije smilju je pridruženo još mnogo ljekovitih biljaka, koje zajedno sa njim čine jedan iznimno efikasan eliksir za zdravu kožu, koji se s punim pravom naziva i „izvor vječne mladosti“.

Izvor: Cosmpolitan.hr

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran