Njega kože: Kako biti na sigurnoj distanci od sunca

gloria natural cosmetics

 

Prema svim prognozama, ovog ljeta nam neće nedostajati vitamina D, kao ni ostalih darova sunca. Nakon teškog perioda koji je iza nas, ljetno sunce će biti najbolja terapija.

Sigurno već razmišljate o nekoj pješčanoj plaži na moru ili vas gledaju i mame zelene oči nekog od prelijepih bosanskih jezera, ili vas možda s vašeg balkona "zove" udobna ležaljka… Bilo kako bilo, sigurno već uveliko planirate kako ćete provesti ljeto i kako ćete se, što duže i što ljepše, družiti sa suncem.

Da biste to druženje dočekale što spremnije i da bi iz njega izvukle maksimalnu korist za svoju ljepotu i zdravlje, bit će potrebno da svoje beauty torbice opremite sigurnim i kvalitetnim kozmetičkim preparatima. U tome će vam itekako pomoći naša preporuka proizvoda, koji su obogatili ovogodišnju ponudu tržišta prirodne kozmetike.

Na prvom mjestu vam otkrivamo da će vas potpuno oduševiti količina i kvalitet blagotvornih dejstava koja će vašoj koži pokloniti, na našem tržištu nikad ranije viđen, Body Mist - Tonik za tijelo. Ovaj prirodni kozmetički proizvod ima super-moć da vašu kožu održi svježom i hidratiziranom tokom sunčanja, a crvene alge, ferulična kiselina i drugi blagotvorni sastojci ovog čudesnog tonika imaju zadatak da kreiraju zaštitni sloj koji će sačuvati vašu kožu od svih štetnih vanjskih uticaja. Zbog toga možemo reći da ćete ovog ljeta biti u prilici da boravite direktno pod suncem, ali ćete, zahvaljujući Toniku, u isto vrijeme biti na sigurnoj distanci.

Uvjereni smo da ćete na ovom fantastičnom proizvodu, već nakon prvog korištenja, biti zahvalni timu koji ga je osmislio i kreirao. Trebamo li napominjati, ili već možete pretpostaviti da nam, nakon hit ljetne kolekcije, i ovaj Tonik stiže iz laboratorije Prirodne kozmetike Gloria? Stručni i kreativni tim ovog brenda nas je već u svojim prethodnim kolekcijama razmazio svojom iskrenom brigom o našoj ljepoti i zdravlju, pa zbog toga nimalo ne čudi da su i za "postpandemijsko" ljeto pripremili novu čarobnu recepturu.

Dakle, SPF krema, Marmelada za ubrzano tamnjenje, Mlijeko poslije sunčanja i Tonik za tijelo Prirodne kozmetike Gloria su sve što vam je potrebno da odgovorno pristupite njezi vaše kože tokom ljeta. Ovi proizvodi su brižno i stručno pripremljeni od čistih, blagotvornih i izrazito djelotvornih izdanaka prirode i na tom planu se ništa nije promijenilo. Ono što je novo, osim Tonika, je poboljšana formula Marmelade za ubrzano tamnjenje. To praktično znači da je vaša omiljena ljetna marmelada dobila novu teksturu, te da ćete je zbog toga mnogo lakše nanositi na kožu. Bilo da odaberete smo jedan ili sve proizvode ljetne kolekcije, uvjereni smo da će oni zauzeti počasno mjesto na vašim kozmetičkim policama.

Spremite se za nove valove, ali na one dobre. Uz Gloria unaprijeđenu kolekciju za ljeto, doći će valovi svježine, hidratacije, regeneracije, opuštanja i čistog životnog užitka. Sve blagotvorne Gloria proizvode, kao i uvijek, možete pronaći u obližnjoj apoteci, cm, ili dm marketu, a možete ih nabaviti i ako, internet valovima, dosurfate do web stranice www.prirodna.com.

Klix.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran