Njega kože: Savršena koža u ljetnim haljinama

girls holding natural cosmetics

 

Ovo ljeto je započelo mnogo optimističnije i veselije od prošlog. Svi smo u proteklom periodu naučili jednu vrlo važnu stvar, a to je da je od svega na svijetu najvažnije zdravlje. Naravno, ni ljepotu ne treba zanemariti, tako da nije grijeh zaviriti u ormare i radovati se novoj prilici da zablistate u svojim starim, a zašto ne i novim, ljetnim haljinama. Da bi sjaj bio potpun, potrebna je još samo jedna sitnica, a to je savršena koža. Kažemo sitnica, jer se neko pobrinuo da vam taj ideal ženske ljepote bude “na dohvat ruke”.

Zbog dugogodišnje posvećenosti zdravlju i njezi kože, stručni tim Prirodne kozmetike Gloria već je regionalno svima poznat kao “taj neko”. Oni su se i ove godine pobrinuli da ljeto dočekate bezbrižno, s puno samopouzdanja i s osmijehom na licu, jer znate da je i dalje uz vas najbolji saveznik vaše ljepote i zdravlja. Uz svoje provjerene, prirodne i blagotvorne, proizvode, Gloria je za ovo ljeto pripremila i jedan potpuno novi, a jedan je proizvod i dodatno unaprijedila.

“Stari dobri” proizvodi su SPF krema i Mlijeko poslije sunčanja. Oni će nastaviti da nježno i učinkovito štite vaše lice i tijelo od neželjenog uticaja vanjskih faktora, kojima je koža izložena tokom sunčanih dana. Marmelada za ubrzano tamnjenje ima novu, poboljšanu formulu. Sastojci (mrkva, orah, shea, kakao, neven, smilje, ružmarin, lavanda i vitamin E) su i dalje isti, jer ne mogu biti bolji, međutim Gloria stručni tim se pobrinuo da tekstura marmelade ovog ljeta bude još ljepša i mazivija.

Novi proizvod iz Gloria čarobne radionice će vas potpuno oduševiti i sasvim sigurno zauzeti počasno mjesto na vašim kozmetičkim policama i u torbicama. Na našem tržištu nikad ranije viđen, Body Mist – Tonik za tijelo, vašoj će koži pokloniti nevjerovatnu količinu blagotvornih dejstava. Kožu će održati svježom i hidratiziranom tokom sunčanja, a crvene alge, ferulična kiselina i drugi blagotvorni sastojci ovog čudesnog tonika imaju zadatak da kreiraju zaštitni sloj koji će sačuvati vašu kožu od svih štetnih vanjskih uticaja. To će biti savršena nadopuna dejstvima marmelade, kreme i mlijeka. Zato, budite spremne za nikad toplije, a istovremeno nikad “svježije” ljeto.

Ukoliko među vama i dalje ima neko da ne zna kako i gdje nabaviti čudotvorne proizvode Prirodne kozmetike Gloria, još jednom ćemo ponoviti: na policama svih apoteka, cm i dm marketa, kao i online, na web stranici www.prirodna.com gdje ih, kroz sigurnu online kupovinu, možete naručiti u trenu.

Sad kad ste se pobrinule za tu “sitnicu” koja se zove “savršena koža”, ne preostaje vam ništa drugo nego da iz svojih ormara, ili polica u trgovinama, odaberete najljepše haljine i radosno krenete u susret novim ljetnim izazovima.

Ljepotaizdravlje.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran