Otkrili smo zlatnu tajnu za svaki tip kože

 

U svijetu ljepote, svakodnevno smo okruženi novitetima za njegu kože lica, a u okeanu mogućnosti, često je teško prepoznati šta je dobro za nas i našu kožu, a na šta paziti kada su u pitanju sastojci krema, seruma, losiona…

No najbolje sastojke za našu kožu ne moramo više tražiti puno, niti daleko od naših domova. Na hercegovačkim poljima smilja, u novom ruhu kampanje, predstavljena je Zlatna kolekcija Prirodne kozmetike Gloria, baš na vrijeme kada nam jesen već uveliko kuca na vrata, a naša koža teži pripremi za ovaj hladni period koji je pred nama.

Uz nježne zvukove bezvremenskog jazza i filmske kadrove „zlatnog sata“, predstavnice Gloria brenda kao da su nas odvele u mitski svijet vila, koje u poljima smilja vješto kriju izvor vječne mladosti. Da ovi produkti nisu tek nasumično pripremljeni na osnovu „bapskih priča“, iza njih stoji stručna fitoaromaterapeutkinja, koja je za sve djevojke i žene, kao za sebe, izabrala najbolje od najboljeg iz prirode i upakovala u produkte za svaki tip kože.

Kako bi sve nutritivne sastojke iz proizvoda Zlatne kolekcija vaša koža uspješno apsorbirala, prvi neizbježan korak u njenoj njezi je piling. Izrađen u obliku lagane kreme, Gloria Piling za lice, obogaćen mljevenim košticama masline i marelice, stimulira stanično obnavljanje, odnosno regeneraciju kože, a pored toga, ubrzava upijanje i djelovanje krema i seruma u svakodnevnoj njezi lica.

Nakon što je koža očišćena, spremna je da bude nahranjena tzv. blagom Hercegovine, smiljem, kojim su bogate Gloria Dnevna i Noćna krema. Dok vi spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme kreme bdiju, dubinski hraneći kožu lica i blagotvorno djelujući na bore, sve do neodoljivog jutarnjeg sjaja. Zahvaljujući hladno prešanom biljnom ulju marelice, Gloria Dnevna krema podiže tonus kože i dubinski hrani najtanje slojeve epiderma. Može se koristiti i kao podloga za make-up, a zahvaljujući eteričnom ulju smilja koje ima anti-age karakteristike, djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost.

Neizbježan korak njege za svaki tip kože, sa svim svojim ljekovitim svojstvima, sačuvan je u bočici Gloria Zlatnog seruma, koji dubinski hrani kožu, usporava starenje, djeluje na bore, smanjuje crvenilo i pjegice, otklanja sitne ožiljke, djeluje na depigmentaciju i kuperoznost, te usporava razgradnju kolagena. Za cjelodnevni i onaj, nama ženama dobro poznati, „healthy glow“ kože koji će biti postojan cijeli dan, kao i za bolju teksturu nanošenja, dodajte jednu ili dvije kapi Gloria Zlatnog seruma u vaš tekući puder.

Da nikad nije prerano, a ni prekasno, da počnemo brinuti o elastičnosti i hidrataciji kože lica, dokazuje nam Gloria Hijaluronska krema, koja je nemilosrdna prema borama, hrani stanice kože, sudjeluje u njihovom rastu i potpomaže očuvanju vitamina E, učvršćuje kožu, popunjava bore i koži daje glatki i sjajni izgled. Sposobnost hijaluronske kiseline da zadržava vodu je temeljni uvjet za sprječavanje nastanka bora, usporava gubitak kolagena, a vama garantira dubinsku njegu.

Od prirodnog zlata hercegovačkih polja, preko „pozlaćenih“ ruku Gloria tima, do Zlatne kolekcije za zlatni sjaj naše kože. Svi proizvodi su vam dostupni u obližnjim apotekama, te na policama cm i dm poslovnicama, a ukoliko vam je lakše da to sve uradite iz udobnosti svoga doma, potrebno je samo da na pregledniku svog računara ukucate: www.prirodna.com i vašoj koži pružite najbolje iz prirode u vidu Gloria proizvoda.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran