Najtraženiji regionalni brend prirodne kozmetike konačno dostupan i u Hrvatskoj!

natural cosmetics

 

Za sve dame koje vole sebe i brinu o svojoj ljepoti i zdravlju, imamo sjajne vijesti. Najtraženiji brend prirodne kozmetike na našim prostorima, stigao je i u Hrvatsku. Naravno, riječ je o Prirodnoj kozmetici Gloria, čiji nam vrijedni i posvećeni tim na dohvat ruke donosi najbolje, najljekovitije i najblagotvornije čari prirode. Ne morate više pronalaziti alternativne načine da dođete do toliko željenih Gloria proizvoda. Od sada ih možete pronaći i na policama BIPA poslovnica širom Hrvatske, a i dalje su, naravno, dostupni za narudžbe putem web stranice klikom na www.prirodna.com/hr.

Tisućama godina ljudi tragaju za travom besmrtnosti i izvorom vječne mladosti. O tome su ispisane knjige i ispjevane pjesme, ali se tajni recept tisućljećima uspješno skrivao i znali su ga samo rijetki. Međutim, došlo je vrijeme da se objelodani, kroz senzualnu kampanju kojom Prirodna kozmetika Gloria najavljuje prelazak ljeta u jesen. U retro melankoličnom ugođaju, uz nimalo slučajne zvuke besmrtnog jazz-a i nekoliko bezbrižnih prirodnih ljepotica, otkriva se izvor vječne mladosti. On se nalazi u zlatnim hercegovačkim poljima smilja - biljke koja se zove immortelelle, što doslovno znači besmrtnost. S tog izvora Prirodna kozmetika Gloria crpi čiste izdanke prirode za svoju Zlatnu kolekciju, kroz koju svakodnevno teče uvijek prirodna rijeka ljepote i zdravlja, pravo do vaše kože. Dnevna, Noćna i Hijaluronska krema, te Piling za lice i Zlatni serum nikad vam nisu bili bliže.

Brend Gloria nastao je na zlatonosnim poljima smilja u Hercegovini, a isključivo kvalitetom, te posvećenim i predanim radom, ova jedinstvena prirodna kozmetika prokrčila je sebi put do mnogih dama, koje su već imale priliku da otkriju učinkovitost proizvoda njihove Zlatne kolekcije. Dio te kolekcije je Dnevna krema od smilja koja pruža luksuznu njegu lica za cijeli dan, a navečer, dok spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme dubinski hrane kožu lica i blagotvorno djeluju na bore. Hit proizvod - čarobna bočica Zlatnog seruma, najučinkovitiji je eliksir mladosti, dok Hijaluronska krema osigurava dubinsku njegu, čuva vitamin E i popunjava bore. Ovim kremama i serumu najbolju podršku pruža Gloria Piling za lice zbog kojeg je koža uvijek čista i spremna za novi ciklus regeneriranja.

Iskoristite jedinstven ugođaj koji sa sobom donosi prelazak ljeta u jesen i učinite nešto za sebe. Prošetajte do obližnje BIPA poslovnice, na čijim policama vas čekaju Zlatna kolekcija i ostali blagotvorni Gloria proizvodi. Zatim duboko udahnite i osjetite kako ljepota življenja struji vašim venama. Dozvolite besmrtnom cvijeću da nježno dotakne vašu kožu i otkrije vam, tajnu od smilja.

Izvor: miss7.24sata.hr

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran