Polje smilja krije izvor vječne mladosti

girl holding natural cosmetics

 

Hiljadama godina čovjek traga za travom besmrtnosti i izvorom vječne mladosti. Ta vjekovna potraga za tajnom ljepote i dugovječnosti ispisana je u knjigama i opjevana u pjesmama, ali nikad nije u potpunosti otkrivena.

Ipak, "tajne su tu da ih neko nasluti". I izgleda da se tako nešto baš i dogodilo u senzualnom videu kojim Prirodna kozmetika Gloria najavljuje prelazak ljeta u jesen, te prikazuje taj melanholični dio godine, poznat i kao "miholjsko ljeto".

Naravno, stručni tim Prirodne kozmetike Gloria tajnu nije samo naslutio. Upravo na hercegovačkim poljima gdje je i snimljen video, ovaj domaći brend prirodne kozmetike crpi čiste izdanke prirode za svoje proizvode. Baš tamo najbolje uspijeva biljka "immortelle", čije ime doslovno znači besmrtnost. Na našim prostorima, biljka je poznatija kao smilje, a često je ljudi, zbog svih blagodati kojim obiluje, nazivaju "hercegovačko zlato".

Baš ti besmrtni cvjetovi zlatnog smilja i dalje su glavni sastojak Zlatne kolekcije Prirodne kozmetike Gloria. Isti je i njihov blagotvorni, magični učinak na kožu. Međutim, sad nam se proizvodi Zlatne kolekcije predstavljaju "na krilima" nove kampanje, koja nas poziva na izvor vječne mladosti. U retro melanholičnom ugođaju, uz nimalo slučajne zvuke besmrtnog jazz-a i pejzaž zlatnih polja smilja, "ukrašen" bezbrižnim prirodnim ljepoticama, pronaći ćemo taj izvor. Isti onaj iz kojeg svakodnevno teče rijeka ljepote i zdravlja, pravo do naše kože.

Dnevna krema od smilja i dalje pruža luksuznu njegu za cijeli dan, a naveče, dok spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme će nastaviti da bdiju, dubinski hraneći kožu lica i blagotvorno djelujući na bore. Iz čarobne bočice Zlatnog seruma, po vašem licu će se nježno prosuti najučinkovitiji eliksir mladosti, a Hijaluronska krema će osigurati dubinsku njegu. Kremama i serumu najbolju podršku će nastaviti da pruža Gloria Piling za lice.

Iskoristite poseban ugođaj koji sa sobom donosi miholjsko ljeto da učinite nešto za sebe. Prošetajte do obližnje ljekarne, cm ili dm marketa, na čijim policama vas čeka Zlatna kolekcija. Ukoliko nemate vremena za šetnju, ukucajte na pregledniku svog računara: www.prirodna.com gdje možete, kroz potpuno sigurnu online kupovinu, naručiti sve proizvode Zlatne kolekcije. Zatim duboko udahnite, osjetite prirodu, osjetite kako ljepota življenja struji vašim venama i dozvolite besmrtnom cvijeću da nježno dotakne vašu kožu i otkrije vam, od milja, tajnu od smilja.

Hiljadama godina, koliko traje ljudska potraga za ljepotom i dugovječnošću, postoji i smilje, potvrđujući da su najveće tajne uvijek na dohvat ruke. Međutim, rijetki su oni poput Prirodne kozmetike Gloria koji su spremni da tajnu prirodu nesebično podijele s drugima.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran