SOS za vašu kosu: njega nakon ljetnog odmora

girl holding natural cosmetics

 

Koliko god voljeli ljeto i uživali u njemu, te čuvali našu kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka, često zaboravimo da jednako tako zaštitimo i našu kosu. Kosa je ljeti izložena raznim izazovima, od hlora i mora, do sunca i visokih temperatura koje će, zajedno sa soli i vjetrom, učiniti da se kosa isuši, izgubi sjaj i počne pucati.

Iako nam ljetni odmori često ostavljaju lijepe uspomene poput bronzanog tena, mekane kože i pokoje nezaboravne noći, ne poštede nas „horora“ na glavi nakon što shvatimo da se nismo dovoljno posvetili njezi kosi. Kako bi joj učinkovito vratili živost i izbjegli potrebu za drastičnim promjenama, potrebna su nam prirodna, neagresivna rješenja. Upravo za to se brinu vrhunski eksperti kozmetičke industrije, koji su u stanju stručno i odgovorno zadovoljiti potrebe za zdravom i njegovanom kosom. Srećom, takve imamo i u kod nas.

Prirodna kozmetika Gloria se pobrinula da svakom segmentu vaše njege pruži ono najbolje iz prirode. Tako nam je murumuru palma, dragulj među biljkama, darovala iznimno vrijedan i učinkovit murumuru maslac, koji će kroz Gloria x Dia Mara Masku za obnovu kose vama darovati bujnu, lepršavu, elastičnu i sjajnu kosu. Uspješnost maske, između ostalih sastojaka, garantiraju i biljno ulje brokule koje će spriječiti pucanje vrhova, biljno ulje argana koje će nahraniti tjeme, te vitamin E koji potiče rast kose. Sve što je potrebno jeste da nanesete proizvod na mokru kosu nakon pranja, od vrhova prema korijenu, te nakon 10 minuta djelovanja, masku isperete vodom. Za osobe koje imaju masnu kosu, savjetuje se da masku nanesu na suhu ili mokru kosu i vlasište, ostave da djeluje 10-20 minuta, a nakon što je isperu vodom, kosa će biti nahranjena, sjajna i njegovana kakva nikad prije nije bila.

Dok kosi vraćamo izgubljenu vlažnost i njegu, potrebno je da mislimo i na njenu bujnost i jačanje, koje nakon ljetnih punđi i silnog češljanja zamršene, slane kose, čine da oslabi i krene da opada. Jedinstvena prirodna receptura Gloria Šampona za rast kose nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E, te eteričnog ulja ružmarina. Kombinacija sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova. Zbog djelotvorne mješavine ljekovitih sastojaka, rezultate ćete moći vidjeti i dodirnuti već nakon nekoliko korištenja. Nakon redovne uporabe, postepeno će doći i do formiranja novih, mladih vlasi, a vi nećete imati ni najmanji problem da se naviknete na svoju novu, zdravu i prirodno bujnu kosu.

Nakon što smo kosu nahranili i pomogli joj da se revitalizira nakon ljetnih „trauma“ koje je proživjela, konačan korak u njenoj obnovi predstavlja Serum za jačanje kose, na bazi nevjerojatnog murumuru maslaca, čiji je jedini zadatak da vašu kosu učini jakom, sjajnom i dugoročno zaštićenom. U kombinaciji s biljnim uljem brokule, koje sprječava pucanje vrhova, serum će na vlasima kose stvoriti zaštitni sloj, najbliži upotrebi silikona, ali takav koji je potpuno čist i siguran za vašu kosu. Samo par kapi razmazanih na vašim dlanovima i nekoliko nježnih prolazaka kroz suhu i čistu kosu će biti sasvim dovoljni da zauvijek promijene njen izgled, čineći ju iznimno sjajnom, ujedno jačajući svaku pojedinu vlas. Bonus učinak krije se u potpunom smanjenju dosadnog elektriciteta u kosi, što znači uživanje u svim vremenskim uvjetima i svim odjevnim predmetima.

Sad kad smo pokrili sve bitne korake u vraćanju vaše kose na fabričke postavke, pružajući joj potrebne preparate iz prirode, na vama je samo da posjetite Gloria webshop ili prošetate do prve apoteke, dm i cm trgovine po svoje Gloria proizvode za njegu kose, koji se savršeno uklapaju u savršeno jednostavnu filozofiju prirodne ljepote i njege.

Izvor: Fbl.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran