Prirodna kozmetika Gloria – saznali smo sve o glavnom sastojku iz zlatne kolekcije kojeg će vaša koža voljeti

girl holding natural cosmetics

 

Svaka bajka uvodi nas sa pričom o jednom kraljevstvu, iza sedam gora i sedam mora… ali isto tako svaka bajka uvijek ima i prelijepe princeze, zanosnog princa, puno vilinske prašine i magičnih momenata.

Sa sazrijevanjem postepeno razumijevamo da život ustvari nije uvijek kao bajka, ali je ispunjen magičnim momentima. Upravo takav momenat se nalazi iza sedam polja i gora hercegovačkih podneblja, gdje se krije… izvor vječne mladosti?

Na hercegovačkim poljima smilja, Prirodna kozmetika Gloria crpi čiste izdanke prirode za svoje proizvode. Baš tamo najbolje uspijeva biljka "immortelle", čije ime doslovno znači besmrtnost. Na našim prostorima, biljka je poznatija kao smilje, a često je ljudi, zbog svih blagodati kojim obiluje, nazivaju "hercegovačko zlato".

Baš ti besmrtni cvjetovi zlatnog smilja i dalje su glavni sastojak Zlatne kolekcije Prirodne kozmetike Gloria. Isti je i njihov blagotvorni, magični učinak na kožu. Međutim, sad nam se proizvodi Zlatne kolekcije predstavljaju "na krilima" zvukova besmrtnog jazz-a i pejzaža zlatnih polja smilja, "ukrašen" bezbrižnim prirodnim ljepoticama, istim onim kao što su princeze iz bajki, koje krase novu Gloria kampanju. Dnevna krema od smilja i dalje pruža luksuznu njegu za cijeli dan, a navečer, dok spavate, nutritivni sastojci Noćne kreme će nastaviti da bdiju, dubinski hraneći kožu lica i blagotvorno djelujući na bore. Iz čarobne bočice Zlatnog seruma, po vašem licu će se nježno prosuti najučinkovitiji eliksir mladosti, a Hijaluronska krema će osigurati dubinsku njegu. Kremama i serumu najbolju podršku će nastaviti da pruža Gloria Piling za lice.

Da biste uživale u ovoj hercegovačkoj bajci i svoju kozmetičku kolekciju obogatile i “pozlatile“ Gloria Zlatnom kolekcijom, sve što trebate da uradite je da posjetite web stranicu www.prirodna.com gdje, kroz sigurnu online kupovinu, možete izvršiti narudžbu željenih proizvoda. Ukoliko vas ipak jesenje temperature i svježi zrak mame u šetnju, Gloria proizvode možete pronaći na policama obližnje ljekarne, cm ili dm poslovnice. Pronađite vaš ćup zlata i otkrijte ovaj izvor vječne mladosti za zlatnih hercegovačkih polja i pružite svojoj koži sve blagodati prirode.

Izvor: Bonjour.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran