Proizvod koji liječi sve nepravilnosti kože, od akni do bora

girl holding natural cosmetics

 

Sve veća potražnja korisnika za prirodnim rješenjima za njegu kože natjerala je čak i velike trgovačke lance da na svoje police uvrste i organske, potpuno prirodne proizvode. Ovaj trend u skladu je sa rezultatima istraživanja koja su potvrdila da je prirodna kozmetika specifično područje koje je u posljednje vrijeme doživjelo nesaglediv procvat. Sada već i najveći svjetski brendovi mijenjaju proizvodnju i razvojnu strategiju, te pronalaze način da odgovore na ovaj izazov. Oni koji su uspjeli mogu da odahnu, jer nemoguće je predvidjeti kada bi taj procvat mogao da stane.

Sasvim je prirodna želja koja diktira ovaj trend – zdravlje i dugovječnost. Sve što narušava i šteti ostvarenju ove želje, informisani korisnici počinju odbacivati u sve većem broju. S druge strane, sve što im pomaže u ostvarenju želje postaje najprodavaniji hit proizvod, i to isključivo njihovim izborom. Samim tim, brend koji je kreirao nov i pouzdan proizvod dobiće povjerenje i lojalnost novih, osviještenih kupaca. Jedan takav počeo se posebno izdvajati i na policama velikog broja apoteka u našoj državi, pa je sve više korisnika koji za njegu svoje kože biraju prirodnu kozmetiku Gloria i Zlatni serum kao svoj prvi izbor.

Odete li i vi tragom naše preporuke do www.prirodna.com, tamo ćete vidjeti da je Zlatni serum, kao i ostali proizvodi Zlatne kolekcije prirodne kozmetike Gloria, baziran na ekstraktu smilja, što već dovoljno govori o njegovom ljekovitom učinku. Za one koji se još uvijek nisu susreli sa ovom zlata vrijednom biljkom, samo ćemo reći da je latinski naziv za smilje – immortelle, što u slobodnom prevodu znači besmrtnost. Dodamo li tome da su njegovu vrijednost dobro znali i stari Grci, pa je u jednom od drevnih mitova kruna na Apolonovoj glavi napravljena upravo od smilja, rečeno je sve što o ovoj biljci trebamo znati.

No, možemo mitove ostaviti i po strani, činjenica je da ekstrakt smilja sačuvan u bočici Gloria Zlatnog seruma ima nevjerovatna svojstva. Esencijalna ulja dobivena od ovog cvijeta sadrže molekule koje potiču prirodnu sposobnost naše kože da se bori protiv svih štetnih uticaja i znakova starenja, ali također pomažu koži i u procesu liječenja raznih problema, uključujući akne i ožiljke. U jedinstvenoj recepturi Zlatnog seruma smilju je pridruženo još sedam ljekovitih biljaka, koje zajedno sa njim čine jedan iznimno efikasan eliksir za zdravu i vječno mladu kožu.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran