Kako izgleda savršena jesenska večernja beauty rutina?

girl holding natural cosmetics

 

Kako bi vaša koža bila njegovana i nahranjena kroz dan te uspješno odgovorila na sve vanjske izazove poput sunca, hladnoće ili suhog zraka, važno je birati proizvode koji će ju zaštititi.

Njega kože započinje jutarnjim beauty ritualima koji ju hrane kroz dan, dok večernji rituali osiguravaju dubinsku hidrataciju te regeneraciju i oporavak umornog tena. Tijekom sna, stanice kože se prirodno regeneriraju zbog čega bolje upijaju i aktivne sastojke iz proizvoda za njegu koje biramo.

Nova sezona idealna je za maleni update i osvježenje, a uz ove korake imat ćete savršeno kreiranu večernju rutinu.

OSNOVNI KORACI VEČERNJE BEAUTY RUTINE

Proizvod za čišćenje lica – on će temeljito očistiti sve nečistoće koje su se nakupljale na koži tijekom dana od makeupa do nečistoća iz okoline. Birajte blage formulacije koje neće narušiti barijeru kože te stvoriti osjećaj nelagode i zatezanja.

Tonik - pomaže ukloniti toksine s kože, ali i u borbi protiv akni, budući da uklanjaju nakupljeni sebum s površine kože.
Uz to, on kožu priprema za naredne korake rutine i na bolju apsorpciju aktivnih sastojaka.

Piling – korak koji biste trebali ponavljati par puta tjedno.
Piling usporava nastanak znakova starenja i smanjuje pojavu prištića budući da čisti začepljene pore.
Korištenjem pilinga stimulira se stanično obnavljanje, odnosno regeneracija kože, a pored toga, ubrzava se upijanje i djelovanje krema i seruma u svakodnevnoj njezi lica. Birajte formulacije poput Prirodna kozmetika Gloria Pilinga koji je izrađen u obliku lagane kreme, nježne je strukture te je obogaćen mljevenim košticama masline i marelice. Nanosi se na suhu kožu u tankom sloju i utrljava nježnim kružnim pokretima. Nakon nekoliko minuta, potrebno je isprati lice prvo toplom, a potom hladnom vodom. Poslije pilinga preporučuje se nanošenje hranjive kreme ili seruma.

Serum – zbog svoje teksture i manjih molekula, prodire u dublje slojeve kože i pomaže joj oporaviti se tijekom noći. Uvijek se nanosi prije kreme budući da se njegove molekule ne mogu probiti kroz gustu kremu i doprijeti do stanica kože.
Ako ste u potrazi za prirodnim formulacijama koje donose ekstra luksuznu njegu lica, Zlatni serum za lice sastoji se od 7 vrsta biljnih, hladno prešanih, nerafiniranih ulja i eteričnog ulja smilja. Brzo se upija u kožu i čini je mekanom i glatkom već nakon prvog nanošenja. Dubinski hrani, usporava starenje, djeluje na bore, smanjuje crvenilo i pjegice, otklanja sitne ožiljke, djeluje na depigmentaciju i kuperoznost te usporava razgradnju kolagena. Prilagođen je svim tipovima kože.

Hidratanta krema – svima nam je potrebna dodatna hidratacija, posebice u zimskim danima.
Kožu njegujte hranjivim proizvodima koji odgovaraju na njene potrebe.
Ako imate suhu i normalnu kožu, birajte kreme koje sadrže biljna ulja poput marelice i avokada koji će ju dubinski nahraniti dok vi spavate.
Ovi sastojci dio su Noćne kreme Prirodne kozmetike Gloria koja je obogaćena i uljem smilja koje djeluje i na bore i depigmentaciju.
Ako želite dubinsku njegu, birajte kreme s hijaluronom poput Gloria Hijaluronske kreme koja učinkovito usporava gubitak kolagena, ostavljajući kožu elastičnom, sjajnom i izuzetno hidratiziranom. Brižno hrani stanice kože i doprinosi očuvanju vitamina.

Proizvode Prirodne kozmetike Gloria potražite na web shopu, kao i u obližnjim apotekama te cm i dm poslovnicama.

Izvor: Bonjour.ba

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran