KREMA ZA LICE KOJA RJEŠAVA TRADICIONALNE PROBLEME NA KOŽI

Kako bi koža u svakom trenutku bila lijepa i njegovana, pravilna njega je neophodna. Nepravilnosti poput akni mogu utjecati na samopouzdanje, a posebno ljeti kada je naša koža oslobođena dekorativne kozmetike. Ako su nepravilnosti prisutne već duže vrijeme, postoji mogućnost da vaša koža reagira na sintetičke sastojke u komercijalnoj kozmetici.

Gloria

 

Osim što će vam koža biti zahvalna kada počnete koristiti prirodnu kozmetiku, također je treba dobro poznavati kako je ne biste tretirali sastojcima koji joj ne odgovaraju. Pravilna njega čuvat će vaše lice od nečistoća, dehidracije i ostalih faktora koje mogu uzrokovati štetni vanjski utjecaji.

Tradicionalni problemi kože

Problemi s kožom mogu nastati kao posljedica stresa, hormona, nedostataka u prehrani, vanjskih faktora… Postoji bezbroj okidača koji mogu uzrokovati nepravilnosti, stoga je bitno znati što koži zaista odgovara.

Dehidrirana koža može biti poprilično neugodna, a nastaje kao posljedica nepravilne njege ili vanjskih faktorom. Ovo stanje kože može se sanirati redovitom i pravilnom njegom kože, bez upotrebe isušujućih sastojaka poput alkohola. Nedostaci u prehrani se također odražavaju na koži. Primjerice, osobe svijetle puti češće imaju problema sa suhoćom, a s godinama njihova koža postaje tanja i suha.

Starenjem koža postaje suha zbog smanjene produkcije lojnih žlijezda – stanice bazalnog sloja putuju prema površnom sloju te djeluju grubo i sumorno. Ženama koža ranije postaje suha nego muškarcima, a razlog je menopauza. Na kožu utječe i povišeni šećer u krvi zbog čega su potencijalne i ozbiljnije komplikacije poput upale i gangrene. Sapuni i gelovi također pojačavaju problem suhe kože.

Spas za vaše lice

Zbog nedostatka vremena, jutarnji ritual je mnogima je poprilično jednostavan – umivanje i direktno šminkanje. No, treba podsjetiti da naša koža po danu više nego ikad čezne za pravilnom njegom s obzirom na stresne vanjske faktore koje na lice talože nečistoće.

Za adekvatnu njegu potrebna je pravilna hidratantna, zaštitna krema za lice koja će porama dopustiti da dišu. Prilikom odabira kreme za lice, treba imati na umu da ne hidratiziraju sve kreme jednako te da komercijalne kreme nemaju dubinsko djelovanje.

Gloria

 

Kreme bazirane na 100% prirodnim formulacijama, dubinski prodiru kroz sve slojeve kože, obnavljaju je i hidratiziraju. Njihov efekt je potpun i dugotrajan – neće vam se nikada dogoditi da se na ovakvu kremu naviknete.

Prirodan zaštitnik lica

Jedno od rješenja za vašu kožu je Dnevna krema od smilja – proizvod bijele boje i vrlo ugodnog, blagog i prirodnog mirisa. Dovoljna je vrlo mala količina kako bi se aktivirali sastojci i potaknuli njihovo djelovanje. Dnevna krema od smilja postigla je vrhunske rezultate prilikom sigurnosne procjene i upisana je u EU registar kozmetičkih proizvoda.

Ova dermatološki testirana krema za lice sadrži 100 % prirodne i organske sastojke visoke kvalitete koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje i izgled kože. Dnevna krema od smilja formulirana je bez dodataka parabena, aditiva, konzervansa, aluminija i drugih štetnih sastojaka te ne izaziva kontraindikacije.

Gloria

 

Ova krema za lice može se koristiti i kao podloga za puder i ostalu dekorativnu kozmetiku zahvaljujući izrazito laganoj teksturi i sposobnosti brzog upijanja. Pogodna je za sve tipove kože, neovisno o spolu i dobi. Svakodnevnim korištenjem ove kreme za lice poboljšavate mikrocirkulaciju i detoksikaciju kože.

Ponudu prirodnih krema za lice provjerite ovdje.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran