ZAŠTO SERUM JEDNOSTAVNO MORATE UVESTI U SVOJU RUTINU?

Nekada je beauty rutina bila sasvim jednostavna – sapun i univerzalna krema bili su dovoljni za sve potrebe kože. No, s vremenom su se stvari bitno promijenile. Više ni naša make-up rutina nije ista. Sve se češće koriste kamuflaže, teški puderi i vodootporna dekorativna kozmetika. Njihovom čestom upotrebom koža postaje isušena, vidljive su dehidracijske linije i potrebna joj je dodatna njega koja će ju bogato nahraniti.

Bogata njega za specifične potrebe kože

Iako većina krema za lice solidno odrađuje svoj posao, danas mjesto na policama sve češće zauzimaju upravo serumi. Ovi proizvodi sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka i dovoljno je samo par kapi kako bi dubinski prodrli u sve slojeve kože. To ih čini idealnim proizvodima za dubinsko i ciljano tretiranje kože.

Gloria

 

Serumi se mogu koristiti samostalno, ali i kao potpora kremi čije se djelovanje tako dodatno pojačava. Ovisno o vrsti seruma i sastojcima koje sadrži, redovitim korištenjem moguće je djelovati na bore i linije na licu, smanjiti mrlje uzrokovane suncem, sitne ožiljke i crvenilo te osvježiti lice i poboljšati čvrstoću kože.

Dašak luksuza koji svatko zaslužuje

Budući da je svaki tip kože drugačiji, potrebno je pomno osluškivati potrebe kože. Stres, nepravilna njega, štetni vanjski utjecaji i nezdrava prehrana samo su neki od uzroka zbog kojih koža postupno gubi svoj prirodan balans. Put do lijepe kože nikada nije bio lak ni jednostavan, no uz serume je koži moguće pružiti dodatnu porciju njege koja će ju postupno vratiti u ravnotežu.

U užurbanom svijetu u kojem živimo, zbog nedostatka vremena njega lica može postati luksuz. Ne zaboravite svakog dana uzeti vremena za sebe kako biste koži pružili željeni tretman i odradili pravilnu njegu kože. Upotpunite beauty rutinu bogatim serumom koji će vratiti prirodan sjaj umornom i sivom tenu, a licu pružiti svježinu, bogatu hidrataciju i dašak mladosti.

Dobre stvari ne dolaze preko noći

Iako se prvi rezultati seruma mogu vidjeti gotovo instantno, dugotrajna upotreba je ono što ih čini posebno dragocjenima. Jedan od takvih seruma je i Zlatni serum od smilja koji sadrži 100% prirodne sastojke vrhunske kvalitete. Snažna kombinacija koju čini sedam vrsta hladno prešanih biljnih ulja koštica marelice, noćurka, avokada, makadamije, suncokreta, argana i sjemenki grožđa, te eterična ulja smilja, lavande i ružinog drveta, zaslužna je za fantastične rezultate vidljive već nakon četiri tjedna korištenja. Redovitim korištenjem, serum vidljivo poboljšava strukturu kože, ujednačava ten (smanjuje bore, mrlje i crvenilo), smanjuje bore, a kožu čini mladolikom, glatkom, mekom i izuzetno nahranjenom.

 

Gloria

 

Bitno je spomenuti kako serum nije namijenjen samo za suhu kožu, već se njegove dobrobiti mogu primijeniti i na sve ostale tipove – čak i masni! Višak sebuma ne znači i višak vode, stoga i masna koža može biti vidljivo dehidrirana. Zlatni serum od smilja proizvod je koji se brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove. Pomaže koži vratiti balans, zaštititi je od štetnih vanjskih utjecaja i regulirati proizvodnju sebuma i nepravilnosti.

Zlatni serum je 100% prirodan proizvod koji sadrži sastojke organskog podrijetla. U njemu nije moguće pronaći aditive, konzervanse, umjetne mirise i bojila. Proizvod nije testiran na životinjama pa je stoga pogodan i za vegane.

 

 

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran