Najtraženija prirodna kozmetika u regionu

girl with natural cosmetics

 

Ukoliko ste pasionirani po pitanju njege vaše kože i pažljivo pratite razvoj brendova i proizvoda na našem tržištu, zasigurno ste već čuli za Zlatnu kolekciju Prirodne kozmetike Gloria. Po svemu sudeći, riječ je o hit proizvodima za njegu kože, zbog kojih se mnoge dame širom regije ne stide pokazati svoj savršen i prirodan ten na fotografijama rasutim po svim društvenim mrežama.

Ovaj fenomen bio bi tek samo jedan u nizu da se za njega ne veže jedan, za nas, važan podatak. Prirodna kozmetika Gloria je domaći brend, a njihova uspješna priča kojoj svjedočimo u posljednje vrijeme, ipak je vijest koju ne vidimo toliko često na našim prostorima. To nas je motivisalo da istražimo detalj više o njihovoj najprodavanijoj Zlatnoj kolekciji, koja bi mogla biti jedan od ključnih razloga za uspjeh brenda u kratkom vremenskom periodu.

Osnovno što je važno znati o ovom brendu je njihova posvećenost očuvanju prirodne ljepote korištenjem čistih, sigurnih i ljekovitih sastojaka iz prirode. Zbog toga su kao temeljni sastojak Zlatne kolekcije odabrali smilje i kroz jedinstvene recepture distribuisali njegovu ljekovitu moć u pet različitih proizvoda. Piling za lice, dnevna, noćna i hijaluronska krema, te apsolutni bestseller Zlatni serum, potpuno su različite kombinacije sastojaka, namijenjene različitim načinima upotrebe, a sve za postizanje jedinstvenog rezultata u vidu zdrave, njegovane i prirodno lijepe kože lica. Uz zdrav način života, ovaj način prevencije eventualnih problema s kožom može biti najbolji recept za jedno dugoročno i zdravo samopouzdanje u vlastito tijelo i izgled.

Zavisno od problema koji imate s kožom, 5 proizvoda Zlatne kolekcije mogu adekvatno odgovoriti na mnoge od njih, bilo samostalno, ili u kombinaciji. Ukoliko planirate koristiti svih pet, onda poslušajte prijedlog nekog ko ih ih je već iskusio na svojoj koži. Najprije koristite piling za lice koji će sa kože otkloniti sve što na njoj ne treba da bude prisutno, poput štetnih čestica iz zraka, ili odumrlih ćelija same kože. Poslije pilinga ide Zlatni serum koji će nježnom i ljekovitom snagom smilja nahraniti, zaliječiti i zaštititi kožu od dubine do površine. Na samom kraju, puni ritual zaokružite nanošenjem hijaluronske kreme koja podržava prirodni sastav kože i popunjava bore. Ukoliko želite ovako započet proces izlječenja kože držati aktivnim, potrebno je redovno koristiti dnevnu i noćnu kremu, koje su također izrađene na bazi ljekovitog smilja i sa prethodna tri proizvoda čine „zlatnu petorku“ Zlatne kolekcije Prirodne kozmetike Gloria.

Pored veoma efikasne kolekcije proizvoda, u prilog priči o brzom razvoju ovog brenda ide i web platforma, kao jedna od rijetkih domaćih online lokacija na kojima se može potpuno zaštićeno kupovati iz udobnosti svog doma i plaćati karticom, pouzećem, ili paypal-om. Iako su proizvodi Prirodne kozmetike Gloria dostupni za sigurnu kupovinu u apotekama širom BiH, predlažemo da u skladu novog vremena i novih navika koje ćemo živjeti, i sami doživite iskustvo sigurne kupovine prirodne kozmetike na www.prirodna.com.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran