Vrijeme je darivanja, pa darujte sebi savršenu kosu ove zime

dia mara

 

Dok je izmjena godišnjih doba neodoljivo zadovoljstvo za posmatrati, taj prirodni fenomen ipak nije pretjerano nježan kad je u pitanju zdravlje naše kose. Njen rast i izgled u potpunosti su podložni uticaju godišnjih doba, a zima zna biti posebno oštra, ostavljajući kosu suhom, ispucalom i umrtvljenom. Međutim, kako je zima doba godine u kojem smo posvećeni ispunjavanju želja i darivanju, najbolja osoba sa kojom možete početi ste vi sami.

Baš kako je u zdravlje i ljepotu tijela i kože potrebno uložiti vrijeme i trud, isto vrijedi i za kosu. Njoj je potrebna hidratacija, hrana vrhunske kvalitete i ekskluzivna njega, kako bi mogla uzvratiti ljepotom i besprijekornim sjajem tokom cijele godine. Zato su, vođene ovim saznanjem, Gloria Galić Volarić, vlasnica brenda prirodne kozmetike Gloria i Marina Spasojević, poznata kao clean beauty influencerica Dia Mara, zajedno kreirale dva, po svemu posebna proizvoda. Priroda, iskustvo, znanje, kreativna vizija i ljubav, osnovni su sastojci saradnje koja je prvi put na domaće tržište donijela revolucionaran pristup prirodnoj njezi kose. Rezultat ove saradnje brižno je pohranjen u pakovanjima nove generacije prirodnih proizvoda za njegu i zaštitu kose kao Maska za obnovu kose i Serum za jačanje kose, koji vam stoje na raspolaganju na policama svih dm trgovina širom BiH, kao i za online narudžbe u našoj Internet prodavnici. Ovi proizvodi nose potpis Gloria x Dia Mara, kao obećanje da od sada imate priliku da svojoj kosi svakodnevno priuštite ekskluzivni tretman, hranjive sastojke visoke kvalitete i dugoročnu zaštitu.

U jedinstvenu recepturu ovih proizvoda uloženo je mnogo istraživanja, vremena, saradnje, ljubavi i jedan sasvim poseban, rijedak i nemjerljivo vrijedan sastojak: dragulj među biljnim sirovinama – murumuru maslac. Upravo zbog njega, maska za obnovu kose i serum za njeno jačanje mogu biti sve što ćete iskoristiti ove zime da bi suhoj kosi poklonili vlažnost i hranu, a oštećenoj njen stari sjaj, elastičnost i zaštitu. Uspješnost ove misije, između ostalih sastojaka, garantiraju i biljno ulje brokule koje će spriječiti pucanje vrhova, biljno ulje argana koje će nahraniti tjeme, te vitamin E koji potiče rast kose. Dugoročnu zaštitu, vlasi kose će dobiti zahvaljujući posebnom ovojnom sloju koji je nešto poput silikona, samo potpuno čist, siguran i prirodan. Redovno korištenje ovih proizvoda, posebno u zimskom periodu, biće sasvim dovoljno da zauvijek promijenite izgled kose, čineći ju iznimno sjajnom, ujedno jačajući svaku pojedinu vlas. Vaša kosa će postati savršenstvo bez mane, oštećenja, pucanje vrhova i opadanje će postati stvar prošlosti, a nepodnošljiva lakoća raščešljavanja svilenih vlasi će biti vaša nova stvarnost.

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su tako da 'dopuštaju sve kolačiće' kako bi vam pružili najbolje iskustvo. Molimo kliknite Prihvati kolačiće za nastavak korištenja stranice.
Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran